Njutning. Hur blir du bättre?

Det har varit lite blogg-torka här, men nu skriver jag en liten rad igen...

Alltför mycket hör jag på senare tid om hur tjejer inte är nöjda med det de får av oss killar i sängkammaren. Jag blir rätt besviken på det och tycker att det är hög tid att skärpa sig på den punkten. Sex blir ju inte kul förrän båda två faktiskt njuter av det.

I normalfallet verkar det som om killen mest fokuserar på sin egen njutning, men vilken tjej gillar "in-ut-sprut-slut"? Troligtvis ingen.

Varför ska man då pyssla med det förspel som många killar tycker är slöseri med tid och hur länge ska man hålla på? Det sistnämnda är naturligtvis beroende på vilken tjej man är med och hur fort hon svarar på stimuli.

En amerikansk studie visar att genomsnittet av killarna tar 2 minuter och 48 sekunder från det att de får tanken på sex tills de får orgasm. Samma tid för tjejer är 13 minuter. Detta är uppenbarligen svaret på varför förspelet bör äga rum.

Hur kommer det sig då att det fortfarande - i det upplysta 21'a århundradet - fortfarande är så många som upplever att det här inte funkar?

Jag tror att kardinalfelet vi gör är att vi inte delar med oss. Om fler människor skulle berätta för varandra om de saker de lär sig mellan lakanen och utbyta erfarenheter så tror jag att förspelet skulle bli en bättre upplevelse både för oss och för våra partners (givetvis måste vi då vända oss till dem med samma sexuella läggning som vi, annars blir det nog tokigt *ler*).

I skrivande stund är jag en av dem som faktiskt har tagit upp detta till diskussion med både det motsatta och det egna könet. De flesta tjejer verkar ha mer utrymme i sina sinnen för att utbyta erfarenheter med varandra, huruvida detta kanske är en vanföreställning jag fått genom att inte ha pratat med tillräckligt antal personer om det.
Killar däremot verkar tillknäppta och det faller sig inte naturligt att diskutera sex och samlevnad med varandra.

Jag har haft turen att ha ett par andra killar i min närhet som inte är så pryda att prata med. Vi har utbytt en hel del nyttiga erfarenheter och lite tips och tricks hur man kan få det att bli skönare för sin partner. Jag vill gärna tro att det har gjort mig lite bättre än jag var tidigare och att jag numer kan ge mer njutning än förut till den jag är med.

Nu vill jag uppmana er andra som läser detta - prata med era likar i kön och sexuell läggning och försök utbyta erfarenheter och idéer. Vem vet, det kanske öppnas en helt ny värld för er genom detta.

Kom även gärna med mer tips åt mig. Jag tar tacksamt emot alla idéer som hjälper mig att bli ännu bättre på det här. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0