Slutresultat och eftersnack: Super Bowl XXII

443448-2

Så blev slutresultatet inte riktigt vad jag hade tänkt mig - och inte så värst välförtjänt kan jag också tycka. Patriots hade det bättre spelet i större delen av matchen. Slumpen gjorde att New York Giants fick in en touch down i slutminuterna, precis i närheten av sista "two minute warning".

Det var riktigt nära att New England Patriots lyckades vända i slutminuten och hade den "Hail Mary" som de försökte sig på gått in så hade den förmodligen gått till historien. Nu blev det istället lite smolk i glädjebägaren för Patriots' fans.

På den officiella Super Bowl-siten finns en poll som frågar om Giants seger över Patriots är den mest upprörande händelsen i Super Bowls historia. När jag kollade för några minuter sen så tycker 76% av de 7627 rösterna att det är det. Det finns många besvikna människor där ute.

Några som inte är besvikna är de som satsat pengar på att Giants skulle gå hem med segern. Oddsen var på 22 gånger pengarna för dem som satsade tidigt i matchen och det är ju en utdelning som vi alla skulle vilja ta del av.

Halvtidsshowen är väl något jag helst skulle glömma. Normalt brukar den vara kanonbra. Best act den här gången var för-numret med Alicia Keys. När sen Tom Petty & The Heartbreakers gick på så orkade jag knappt titta längre. Visst - de är fortfarande duktiga musiker, men de börjar se gamla och stela ut. Jag skulle inte anse det värt att stå och hoppa till den musiken heller som många i publiken gjorde... ...men de är väl som våra Gyllene Tider. Kult, men kanske inte så bra som deras rykte säger dem vara.

All in all så var det ändå en spännande och underhållande match. Vad tyckte du om det hela? Vann rätt lag? Är detta det största fiaskot i NFL's historia?

Kommentarer
Postat av: Vicki

Hehe! Det är bäst jag håller tysy :D

2008-02-04 @ 16:35:43
URL: http://bikuki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0